MediaWatch

TV 2-værter dominerer prisuddeling

Der blev uddelt syv priser til tv-værter under Billed-Bladets Tv Guld uddeling i fredags, og TV 2-koncernen løb med de seks.

TV 2 værter Morten Ankerdal, Cecile Beck og Mikael Kamber

TV 2-værter Cecilie Beck og Mikael Kamber løb fredag aften med priserne som 'Årets nyhedsværter'.

Tv-priserne blev traditionen tro uddelt  under et gallafest på Hotel d’Angleterre i København, hvor Billed-Bladets Tv-guldpriser  blev uddelt for 25. gang.

Priserne er baseret på, hvem og hvad Billed-Bladets læsere mener har gjort det særligt godt det forgangne år.

Dernæst var det flere Tv2 værter på scenen.

TV 2-værter Michéle Bellaiche og Peter Ingemann løb med priserne som henholdsvis Årets kvindelige og mandlige underholdningsvært. Det er anden gang Michéle Bellaiche får overrakt Billed-Bladets Tv-Guld. Første gang var i 2010, hvor hun vandt prisen som Årets kvindelige tv-vært. I år fik hun prisen som Årets underholdningsvært i kraft af hendes værtsskab på Go’aften Danmark.

Én pris til DR sport

Bedste kvindelige sportsvært blev DR1s Ulla Essendrop, der ikke selv kunne være til stede, men som havde

fået en af de øvrige nominerede, TV 2s Heidi Frederikke Sigdal, til at takke for prisen på sine vegne.

Billed-Bladets læsere udnævnte Bedste mandlige sportsvært blev TV 2s Morten Ankerdal.

Tv-dokumentaren ”Bush, Blair og Fogh – Krigskampagnen” løb med Tv Guldprisen for 'Bedste danske dokumentarprogram'  vist på tv i 2013. ”Bush, Blair og Fogh – Krigskampagnen”, der er instrueret af Boris Bertram og har Christoffer Emil Bruun som manuskriptforfatter, modtager samtidig en check på 100.000 kroner, som de vinder foran blandt andre årets Cavlingpris-modtagere, der også var nomineret i kategorien.

Endelig overrakte Billed-Bladet en pris til radio og tv-vært Jørgen de Mylius, som fik tildelt Æresprisen for sit "utrættelige, dedikerede og engagerede" arbejde med musik-journalistik i radio og på TV. Jørgen de Mylius kunne fejre 50-års jubilæum sidste år.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Rapporter peger på flere triste nyheder for journalister

Flere fravælger at læse nyheder, unge mennesker opsøger dem ikke aktivt, og sociale medier har overhalet nyhedsmedier som hovedkilde for de unge til nyhederne. Branchen står med et tiltagende framenteringsproblem, og vi bliver nødt til at tale om det, lyder det fra Uffe Gardel, der har ført pennen i denne uges medieklumme.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs