MediaWatch

TV3's live-test gav "massiv aktivitet" på sociale medier

Knap en halv mio. seere prøvesmagte seks nye TV3-programmer, da de blev "live testet" i fladen sidste weekend. 

Pilotprogram 'Fortidens Flammer'. Camilla Ottesen er vært.

I den forgangne weekend præsenterede TV3 seks nye pilotprogrammer for seerne under temaet 'Like TV'.

Formålet med at teste pilotprogrammer live, baseret på seertal, seervurderinger og virale kommentarer, er at finde nye programmer til TV3's kanaler.

TV3's programledelse har ikke truffet beslutninger om, hvilke af de seks programtilter, der skal fortsætte i fladen, oplyser programdirektør Morten Mogensen, men seernes engagement i testen gik efter planen.

Ca. 450.000 seerne stiftede i løbet af weekenden bekendtskab med Like TV, og godt 64.000 valgte at interagere på tv3.dk/liketv.

”Normalt sender man programmer ud i mindre fokusgrupper og får nogle evalueringer – her har vi formået at sammensmelte sociale medier med hele seks premierer på TV3-skærmen – og konstateret en massiv aktivitet i seernes kommentarer," siger TV3's udviklingschef, Karsten Bartholin.

"Nu skal hele processen og samtlige seks programmer analyseres og sammenholdes med seernes kommentarer – og derpå kan vi melde ud, hvad resultatet af denne første Like TV-weekend bliver. Vi kommer igen med en lignende weekend i efteråret – og ved, at også både annoncører og produktionsselskaber nu for alvor har fået øjnene op for de store udviklingsmuligheder, der ligger i Like TV-formatet”, siger Karsten Bartholin.

De seks pilotprogrammer

'Adam & Eva´erne'. En single fyr skal date 24 piger på en gang - På rekordtid kommer pigerne til at vide alt om fyren, og hvis der er noget de synes er en dealbreaker kan pigerne hårdt og kontant droppe ud af daten når de vil. Adam Duvaa er vært  Produceres af Gong.

'IBO´S Talkshow'. Internet fænomenet IBO, en ung komiker af anden etnisk baggrund, har fået sit eget talkshow på TV3, hvor kendte danskere bliver udsat for et anderledes og upassende interview. Gæster: Hella Joff, Mia Lyhne, Jes Dorph Petersen og Jonas Smith. Produceres af Douglas Entertainment.

'LoppeGuld'. To kendte danskere konkurrerer i at sælge deres private ejendele på et loppemarked. Vinderen som har tjent flest penge, donerer begges indtjening til deres udvalgte velgørenhed.Vært: Le Gammeltoft. Produceres af Metronome.

'Skønhedens Pris'. Danskere udsat for fejlslagne og skandaløse plastikoperationer, får chancen for at blive genopereret af en af Danmarks førende plastikkirurger. Lægerne møder fem kandidater og udvælger to som opereres. Produceres af United / ITV Danmark.

'Kokken På Blokken'. Tre passioneret og vidt forskellige restauratører skal besøge og bedømme hinandens restauranter. Produceres af BLU.

'Fortidens Flammer'. Datingshow hvor en single skal opsøge en liste af flammer og flirts fra fortiden i jagten på kærligheden. Camilla Ottesen er vært. Produceres af Metronome.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs