MediaWatch

TV3+ jubler over dansk Formel1 kørsel

Seerinteressen for Formel 1 løb steg i går, hvor den dansk racerkører Kevin Magnussen deltog i Grand Prix-løbet og fik en historisk god placering.

Interessen for Formel 1 løb steg adskillige grader i går, hvor den dansk racerkører Kevin Magnussen deltog i løbet og oveniløbet fik en historisk god placering.

I snit indtog 256.000 seere morgenkaffen i selskab med TV3+s Grand Prix-løb hen over søndag morgen, eller omkring 50 pct. af al tv-sening søndag morgen.

Da flest seere så med, var der 340.000 inde og følge motorsportens fuldblodsklasse.

"Jeg tør slet ikke tænke på, hvad dette første Grand Prix ville have haft af seere, såfremt det ikke var blevet kørt så tidligt en søndag morgen,” siger chefen for TV3 Sport, Peter Nørrelund, i en pressemeddelelse,

TV3+ viser alt fra Formel1-løbet - træninger, kvalifikationer og tidstagninger - direkte.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Flertal vil af med spilreklamer

Et flertal af den danske befolkning mener, at spilreklamer bør forbydes. Det viser en meningsmåling, som Jyllands-Posten har fået lavet.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs