MediaWatch

Viasat og Disney Nordic forlænger filmaftale

Viasat forlænger licensaftale med The Walt Disney Company Nordic, som giver Viasat nordisk eneret til alle førstegangsvisninger og katalogtitler på Viasat Film og på Viaplay.

'Thor – The Dark World'

Viasat har indgået en ny licensaftale med The Walt Disney Company Nordic, som giver Viasat eneretten til alle førstegangsvisninger og katalogtitler på Viasat Film og på Viaplay i de nordiske lande.

Aftalen om distribution af børnekanalerne Disney Channel, Disney Junior og Disney XD er ogsså forlænget.

Den nye aftale omfatter biografhits som ”Iron Man 3” og ”Thor – The Dark World ” samt ”Modig” og ”Monsters University”. Derudover får Viasat eneretten til flere filmklassikere.

Alle filmene vil være tilgængelige på de seks Viasat Film-kanaler og på ViaPlay.

”Disney er et af verdens førende underholdnings-brands og udgiver hvert år flere af de bedst sælgende film. De har også et imponerende bagkatalog med nogle af de mest elskede film igennem årene,” siger Viasats adm. direktør Peter Mægbæk i en prfessemeddelelse.

Viasat Film viser film fordelt på seks kanaler: Viasat Film, Viasat Film Action, Viasat Film Drama, Viasat Film Family, Viasat Film Nordic og Viasat Film Classic. Kanalerne er tilgængelige for Viasats parabolkunder samt kunder med Viasat-pakken hos Waoo! og TDC HomeTrio. Kanalerne er også at finde hos Stofa og udvalgte antenneforeninger.

Viasat har også eksklusive tv- og onlinerettigheder til film i ”første betalingsvindue” fra NBCUniversal Television Distribution, Sony Pictures Television, Nordisk Film, Scanbox samt nordiske produktioner fra SF Film.

Mere fra MediaWatch

CNN varsler afskedigelser

En fyringsrunde, der vil finde sted denne uge, er blevet annonceret til medarbejderne i CNN. Ifølge CNN Business bliver den omfattende.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs