MediaWatch

En af SBS' fædre lancerer ny børnekanal

ToonTV er navnet på en ny webkanal - med flow-tv, VOD og spil - til de helt små. Bag kanalen står blandt andre Bent Helvang, der var med til at etablere SBS TV.

Flow-tv, on demand-tegnefilm, spil og læring. Alt sammen tilgængeligt på Ipad og mobiler og med indhold, der ikke er for voldsomt eller uhyggeligt til de helt små. Det er konceptet bag en ny dansk, abonnementsbaseret børnekanal på nettet, ToonTV, der gik i luften i fredags.

Bag kanalen står et ganske kendt navn i tv- og radiobranchen, Bent Helvang, der var med til at etabere SBS tv i Danmark i 1989 og bl.a. har været adm. direktør for Kanal 2/TvDanmark.

"Net er ikke et nyt marked for denne målgruppe. Det, der er det nye, er i virkeligheden, at vi forsøger at skabe et rum på nettet, hvor børnene kan være, uden at forældrene skal være voldsomt nervøse for, hvad der sker. Vi sender ikke tjubang og de voldsomme typer af indhold, man finder på mange kommercielle kanaler," siger han.
 

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs