MediaWatch

(Endnu) mere taletid til Clement Kjersgaard

DR2-programmet 'Debatten' får igen mere sendetid. Clement Kjergaards program udvides efter nytår til knapt en time.

Først var det 38 minutter. Så voksede det til 48 tv-minutter. Og efter årsskiftet får DR2-programmet 'Debatten' igen mere sendetid. Fremover vil seerne få næsten en hel time, 58 og et halvt minut, med Clement Kjersgaard og debattørerne.

"Kravet til en udgave af 'Debatten' er, at den skal rumme alle sider af sagen: Både dem, seerne kender i forvejen og dem, medierne har glemt i farten. Med en hel sendetime får vi ganske enkelt bedre mulighed for løse den opgave. Mange seere har efterlyst bedre plads til de enkelte del-temaer. Og det har længe været redaktionens ønske at imødekomme dette. Ikke for at udvide antallet af gæster, men tværtimod for at give de medvirkende større spillerum," siger vært Clement Kjersgaard i en pressemeddelelse. 

'Debatten' nåede sit hidtil højeste seertal i sommer sommer, da flere end 300.000 danskere fulgte en særudgave om skattereformen.

- JHT

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs