MediaWatch

TV 2 flytter 'Voice' efter 'Matador'-gok

TV 2 bukker nakken og flytter 'Voice' til lørdage kl. 20.55, så seerne får mulighed for at se både Matador og Voice.

Lørdag aften valgte 1.061.000 at se tredje afsnit af 'Matador' på DR1, mens 567.000 så sæsonpremieren på 'Voice - Danmarks største stemme', der blev sendt på samme tidspunkt, på TV 2.

De tal kan man ikke argumentere imod, og TV2 har mandag morgen taget en rask beslutning. TV2 har indset, at man ikke kan stille noget op over for tv's kronjuvel i Danmark.

"Så vi har besluttet, at det er bedre at flytte sendetidspunktet for 'Voice' til kl. 20.55, så seerne får mulighed for at se begge dele," siger TV 2's underholdningschef Gitte Madsen til Tvtid.dk.

Dermed kommer 'Voice' til at ligge over for modne krimier på DR1 som f.eks. svenske 'Beck'.

Problem med timing
TV 2 får dog den udfordring, at Matador afsnit har skiftende længde. Der er markant forskel. I 1. sæson er en episode i gennemsnit 52 minutter, i 2. sæson 73 minutter, i 3. sæson 79 minutter og i 4 sæson 64 minutter.

Selv om TV 2 lørdag måtte kapitulere over for den benhårde konkurrence fra 'Matador', fik kanalen oprejsning med det efterfølgende 'Zulu Comedy Galla' (genudsendelse fra TV 2 Zulu), som fik 480.000 seere - hvilket er det hidtil næsthøjeste seertal til gallashowet.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs