MediaWatch

DR2 lancerer økonomi for dummies

Huxi Bach og Karen Thisted skal gøre økonomi underholdende og nærværende i nyt DR2-program.

Økonomi - alle snakker om det, men mange ved for lidt om det. Det er præmissen for det nye program, som første gang løber over skærmen på DR2 tirsdag den 11. september, og som har makkerparret Huxi Bach og Karen Thisted som værter.

DR skriver i en pressemeddelelse, at de to værter i otte afsnit vil finde svar på nogle af de spørgsmål, der opstår, når man snakker økonomi.

”Hvad skal vi bruge bankerne til, hvad er multiplikatoreffekten for en størrelse, og hvorfor trykker vi ikke bare nogle flere penge, nu økonomien halter? Svarene på de spørgsmål får Huxi Bach blandt andet hjælp til af tre unge økonomer, som giver ham ene-lektioner i, hvordan økonomien hænger sammen,” lyder det i meddelelsen.

De unge økonomer vil bruge eksempler til at forklare sammenhængen, og de eksempler bliver levendegjort i form af scener, der bliver fremført af en række kendte skuespillere, heriblandt Camilla Bendix, Troels Malling, Gordon Kennedy og Troels II Munk.

- TBC

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs