MediaWatch

Dansk TV3 og Viasat-ledelse fastholdes

MTG’s mangeårige danske direktør Jørgen Madsen trækker sig ud af den danske ledelse til september for at indtage en ny post som øverste MTG-chef for alle markeder. Det påvirker dog ikke ledelsesstrukturen på det danske kontor, der fastholdes som den har været sammensat i det seneste år.

MTG’s mangeårige danske direktør Jørgen Madsen trækker sig ud af den danske ledelse til september for at indtage en ny post som øverste MTG-chef for alle markeder.

Det påvirker dog ikke ledelsesstrukturen på det danske kontor, der fastholdes som den har været sammensat i det seneste år.

“Kim Poder er adm. direktør for TV3 Danmark, og vil fortsat rapportere til mig. Mens Jette Nygaard-Andersen er direktør for Viasat og rapporterer som hidtil til Hans Skarplöth,” siger Jørgen Madsen til MediaWatch.

Kim Poder har beklædt posten som TV3-direktør siden januar 2011. Jette Nygaard-Andersen blev i september udnævnt til direktør for Viasats danske aktiviteter, der blandt andet omfatter parabolplatformen, on demand tv-tjenesten Viaplay, samt salg af MTG’s kanaler til andre distributører.

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs