MediaWatch

DR har udpeget ny Casper Christensen

Komikeren Christian Fuhlendorff bliver ny vært, når 'Husk lige tandbørsten' skal genoplives til efteråret.

Det er den Casper Christensen selv, der 17 år efter sin egen debut som Tandbørsten-vært i storternet jakkesæt, har udpeget sin efterfølger.

Det er den unge stand up-komiker Christian Fuhlendorff, der skal udfylde Casper Christensens plateausko, når en ny sæson af 'Husk Lige Tandbørsen' glider over skærmen til efteråret på DR1.

"Christian har den timing, frækhed og sikkerhed på en scene, som er nødvendig for at navigere et program som 'Husk lige tandbørsten' i havn. Han er et nyt bekendtskab for mange seere og ikke en gammel snegl, der trækker et kedeligt spor efter sig," siger Casper Christensen, hvis produktionsselskab, Douglas Entertainment, producerer den nye underholdningsserie til DR.

Christian fra 'Kristian'
Nogle seere vil dog nok genkende Christian Fuhlendorff, der udover at have gjort sig bemærket som stand up-komiker også er kendt fra   Zulu-serien 'Kristian'. 

Christian Fuhlendorff siger til Dr.dk, at han er spændt på sin nye rolle.

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs