MediaWatch

Viasat scorer EM-håndbold

Koncernen bag Viasat og TV3 har købt rettighederne til håndbold EM i 2016 og 2018.

Viasat og TV3 plus opruster på håndboldfronten de kommende år. Modern Times Group (MTG), der er moderselskabet bag Viasat og TV3, har nemlig sikret sig rettighederne til EM i håndbold - for både mænd og kvinder - i 2016 og 2018. 

Rettighederne dækker både Danmark, Norge og Sverige. 
Desuden har svenskbacerede MTG sikret sig kvalifikationskampene til EM i 2014, 2016 og 2018.

MTG har tidligere sendt håndboldslutrunder. I 1997 og 1998 delte de rettighederne til henholdsvist VM og EM for kvinder med DR.  

"Håndbold er en yderst populær tv-sport i de skandinaviske lande og jeg er sikker på, at vi også indenfor denne sportsgren vil lave en suveræn tv-dækning af slutrunderne og kvalifikationskampene", siger TV3 Sportens chef Peter Nørrelund i en pressemeddelelse.

De fleste EM-kampe vil blive sendt på enten TV3-kanalerne eller Viasat-kanalerne - dog er det sikkert, at alle Danmarks kampe samt semifinaler og finaler vil blive vist på TV3-kanalerne.

- JHT

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladets kommentator-team som led i en digital oprustning. (Rettet)

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs