MediaWatch

Stofa tilbyder 48-timers "start forfra"

Indtil nu har kunderne kunnet starte et program forfra. Nu udvider Stofa "Start Forfra"-konceptet til 48 timer.

Med den udvidede start-forfra-service, Start Forfra+, tilbyder Stofa nu kunderne at spole 48 timer tilbage i tv-programmet og begynde et program forfra.
 
Aftalen, der mindsker seernes afhængighed af programplanlægningen, er indgået i samarbejde med de danske antenneforeninger og omfatter alle DR's og TV2's kanaler, regionskanaler, nabolandskanaler og en række kommercielle kanaler - dog hverken Viasats eller SBS' kanaler, skriver Jyllands-Posten.

Stofas indholdsdirektør, Kim Falkenhard, siger til Jyllands-Posten, at SBS og Viasat traditionelt har været svære at forhandle med om lignende pakker, da de mener, at de skal "tjene stort" på at gå med.

"De bør være interesserede. Ud over at de får flere seere tuk deres dyrt producerede programmer kan man ikke spole hen over reklamerne," siger han til Jyllands-Posten.

Umiddelbart har Stofa ikke konkurrence fra Yousee på dette produkt. Yousee oplyser til Jyllands-Posten, at selskabet har fundet løsningen for dyr. 

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs