MediaWatch

Godt 1,7 mio. så traumatisk EM kamp

Det højspændte fodboldbrag mellem Danmark og Portugal blev i går set 1.758.000 seere.

Det er ca. 200.000 flere end lørdagkampen mod Holland. "Det er fantastiske seertal. En halvleg med over to millioner seere taler sit helt tydelige sprog om dansk EM-feber og en kæmpe dansk EM-interesse," siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen i en pressemeddelelse og tilføjer:

Det højspændte fodboldbrag mellem Danmark og Portugal blev i går set 1.758.000 seere.

Det er ca. 200.000 flere end lørdagkampen mod Holland.

"Det er fantastiske seertal. En halvleg med over to millioner seere taler sit helt tydelige sprog om dansk EM-feber og en kæmpe dansk EM-interesse," siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen i en pressemeddelelse og tilføjer:

"Jeg glæder mig også over danskernes store EM-interesse, når det ikke er Danmark, der spiller. Flere af de andre kampe har haft lige omkring én million seere, men der bliver også spillet noget rigtig flot fodbold, så nu glæder jeg mig bare til fortsættelsen – og en dansk semifinale på TV 2."

Danskernes EM-forbrug er stort. Efter seks dage med EM-fodbold har hver dansker i gennemsnit brugt knap fem og en halv time på at se kampe og studieprogrammer, og det er væsentligt mere end ved de foregående slutrunder, skriver TV 2.

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs