MediaWatch

Mikael Kamber til TV 2 News

TV 2 News har den 13. august premiere på et nyt journalistisk fyrtårn, '21’eren på News', og det bliver med den tidligere TV 2-nyhedsvært Mikael Kamber som vært. "Mikael Kamber er en af Danmarks mest erfarne og troværdige studieværter, og han har en solid journalistisk baggrund. Han er som skabt til TV 2 News," siger TV 2 News’ kanalchef, Mikkel Hertz,

TV 2 News har den 13. august premiere på et nyt journalistisk fyrtårn, '21’eren på News', og det bliver med den tidligere TV 2-nyhedsvært Mikael Kamber som vært.

"Mikael Kamber er en af Danmarks mest erfarne og troværdige studieværter, og han har en solid journalistisk baggrund. Han er som skabt til TV 2 News," siger TV 2 News’ kanalchef, Mikkel Hertz,

'21’eren på News' er på mandag til torsdag fra kl. 21-22.00 og er et klart offensivt modtræk til DR1s plan om at flytte TVA 2100 til 21.30.

"'21’eren på News' bliver det journalistiske fyrtårn i News’ aftenflade – på et tidspunkt, hvor mange danskere er vant til at få en landsdækkende nyhedsudsendelse. Det bliver en nyhedsudsendelse, der passer fint ind i danskernes aftenrytme, og ambitionen er at give seerne en udsendelse, der giver det nødvendige overblik suppleret med masser af perspektivering og indsigt," siger Mikkel Hertz.

Kamber er klar
Mikael Kamber er klar til at komme tilbage i den varme værtstol.

"Jeg befinder mig som en fisk i vandet midt i nyhedsstrømmen, så det bliver en fest at komme tilbage. I sin tid var jeg med til at tegne skitserne til TV 2 News, men har aldrig arbejdet på kanalen. Det får jeg rettet op på nu," siger Mikael Kamber, der vender tilbage til TV 2 nøjagtig fem år efter, at han forlod kanalen – efter ni år som vært på Nyhederne og redaktør og vært på ”Dags Dato”.

'21’eren på News' og ansættelsen af Mikael Kamber er et konkret resultatet af TV 2s nye koncernstrategi, som slår fast, at TV 2 News skal udbygge sin placering i det danske nyhedsbillede, oplyser TV 2.

 

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere