YouSee: Kessler solgte 10.000 PPV

Udbyderne af pay-per-view boksning sent lørdag kunne med rette have været usikre på, hvorvidt Champion League-finalen samme aften ville tappe sportsinteressen ud af seerne på TV3+. Viasat og andre kunne frygte, at det ville suge betalingsviljen ud af publikum til Mikkel Kessler-kampen senere på aften. Men det var ubegrundet. Der var tendens til kødannelse på telefonerne til YouSee’s kundeservice i minutterne efter CL-finalen, oplyser pressechef Ib Konrad Jensen, YouSee, til Mediawatch.
Per Fanefjord Laursen

Udbyderne af pay-per-view boksning sent lørdag kunne med rette have været usikre på, hvorvidt Champion League-finalen samme aften ville tappe sportsinteressen ud af seerne på TV3+.

Viasat og andre kunne frygte, at det ville suge betalingsviljen ud af publikum til Mikkel Kessler-kampen senere på aften.

Men det var ubegrundet. Der var tendens til kødannelse på telefonerne til YouSee’s kundeservice i minutterne efter CL-finalen, oplyser pressechef Ib Konrad Jensen, YouSee, til Mediawatch.

PPV har det største potentiale hos YouSee med ca. 150.000 husstande, der har den nødvendige boks. Dertil kommer alle Viasat-abonnenter og Stofa seere. I alt skønnes det, at en halv mio. husstande er mulige kunder.

Viasat holder sine salgstal hemmelige, men YouSee, inkl. TDC, solgte pænt over 10.000 pay-per-view adgange . De så Mikkel Kessler sætte sin modstander ud af spillet i 4. omgang.

Godt men ikke rekord
Hvis salgsraten var ens over hele linien, solgte PPV boksning i lørdags således ca. 35.000 adgange á 499,- kr.

Halvdelen af salget skete på selve kampdagen og en stor del kort tid før kampen.

“Salget var betydeligt mere, end vi havde ventet, men det var ikke ny rekord for pay-per-view. Det var heller ikke ventet. Kessler skulle vise, om han stadig kan spille en rolle i international topboksning. Det kan han, og hans næste kamp kan blive et rigtigt stort hit på pay-per-view, siger Ib Konrad Jensen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også