MediaWatch

TV 2: Voice får ny sæson til efteråret

TV 2 bekræfter nu, at 'Voice' kommer får en ny sæson til efteråret, hvor programmet skal sendes om lørdagen. 'Vild med dans' tager endnu en svingom hver fredag efterfulgt af 'Live fra Bremen'. Det kalder TV 2 for "power-weekender" i en pressemeddelelse. 

TV 2 bekræfter nu, at 'Voice' kommer får en ny sæson til efteråret, hvor programmet skal sendes om lørdagen. 'Vild med dans' tager endnu en svingom hver fredag efterfulgt af 'Live fra Bremen'.

Det kalder TV 2 for "power-weekender" i en pressemeddelelse. 

”'Voice' beviste klart i sin første sæson, at det er muligt at samle mange danskere foran fjernsynet lørdag aften, og programmet er den mest sete lørdagsunderholdning på dansk tv siden 1999. Det er noget af en bedrift, og nu sætter vi trumf på, når vi med både 'Vild med dans' og 'Voice' giver danskerne tv-underholdning i høj kvalitet to dage i træk i samme sæson. En del af opgaven for Danmarks Største Fællesskab er netop at give seerne store tv-oplevelser, og dans og sang på TV 2sk er rigtig gode shows at samles om," siger TV 2's programdirektør, Palle Strøm i en pressemeddelelse.

Voice havde i sin første sæson, hvor det også blev sendt på lørdage, i gennemsnit 953.000 seere, selv om seerne i stort antal fortsat følger DR1's X Factor om fredagen.

TV 2 har sendt Vild med dans siden 2005.

Voice undgår "virvar om skæve karakterer"
TV 2 lægger vægt på, at Voice har fokus på det ægte talent og "ikke kun på virvaret omkring mere eller mindre skæve karakterer", som det hedder i pressemeddelelsen med slet skjult hentydning til X Factor.

Siden afslutningen i februar på første sæson, har TV 2 arbejdet på en ny 'Voice'-sæson, hvor programmerne videreudvikles.

"Voice har rendyrket fokus på stemmen og på musikalsk talent, og missionen om at præsentere nye danske stjerner for seerne lykkedes til fulde. Da vi nåede finalen, stod vi med fire deltagere, som alle sammen kunne udkomme med en plade, de selv havde skrevet tekst og musik til – det viser noget om kvaliteten. Som program løftede Voice niveauet i genren væsentligt, og i den kommende sæson vil vi gøre programmerne endnu bedre," siger TV 2's programchef, Keld Reinicke.

TV 2 vil bl.a. via tv2.dk løbende fortælle nyheder om Voice og om mulighederne for at blive Danmarks største stemme. TV 2 har endnu ikke fastsat en premieredato for den nye sæson af ”Voice - Danmarks største stemme”, ligesom programmets coaches ikke er udpeget endnu.

- TBH

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs