MediaWatch

DR: Skjult reklame ikke et problem

 Det populære madprogram der sendes på DR, Brødrene Price, er ikke slut endnu. DR har tænkt sig at fortsætte med at sende serien på trods af to brødres iværksætteri ved siden af, hvor de opstarter restauranter. Det skriver B.T. For hos DR mener man ikke det er et problem, at de to brødre med en hang til smør driver restauranter ved siden af deres rolle som tv-værter.

 Det populære madprogram der sendes på DR, Brødrene Price, er ikke slut endnu. DR har tænkt sig at fortsætte med at sende serien på trods af to brødres iværksætteri ved siden af, hvor de opstarter restauranter. Det skriver B.T.

For hos DR mener man ikke det er et problem, at de to brødre med en hang til smør driver restauranter ved siden af deres rolle som tv-værter.

”Nej, vi har ikke nogen planer om at stoppe ’Spise med Price’. Der er ingen regler for, at man ikke må have en restaurant eller to ved siden af, så længe man ikke blander tingene sammen. Vi kan jo ikke forhindre, at to så dygtige kokke kan lave en forretning ved siden af tv-programmerne,” forklarer livsstilsredaktør Gitte Tække til B.T. og påpeger, at der er mange tv-kokke i DR’s regi, der laver andet end tv, f.eks. Claus Meyer, Camilla Plum og Mette Blomsterberg.

- CT

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs