MediaWatch

'Al Jazeera' belønnes for dækning af arabisk forår

Den engelske version af nyhedskanalen 'Al Jazeera' har modtaget prisen som årets nyhedskanal foran BBC og Sky News, skriver Al Jazeera på deres hjemmeside ifølge Journalisten.dk Det er den britiske tv-organisation Royal Television Society (RTS), der hvert år uddeler priser til tv-branchen. Al Jazeera, der nu fem år gammel, modtog prisen for dækningen af det arabiske forår og for at være først på stedet til at rapportere om den forhenværende libyske leder Muammar Gaddafis død.

Den engelske version af nyhedskanalen 'Al Jazeera' har modtaget prisen som årets nyhedskanal foran BBC og Sky News, skriver Al Jazeera på deres hjemmeside ifølge Journalisten.dk

Det er den britiske tv-organisation Royal Television Society (RTS), der hvert år uddeler priser til tv-branchen.

Al Jazeera, der nu fem år gammel, modtog prisen for dækningen af det arabiske forår og for at være først på stedet til at rapportere om den forhenværende libyske leder Muammar Gaddafis død.

RTS blev dannet i 1927 og giver hvert år en lang række priser for blandt andet tv-selskabers nyhedsdækning, til nyhedsoplæsere og kamerafolk.

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs