MediaWatch

TV3 og TV 2 Sport sikrer sig mere amerikansk bold

MTG har forlænget tv-rettighederne til den amerikanske NFL-turnering frem til 2017.

MTG har været på rettigheds-shopping til det nordiske marked, og det  betyder mere amerikansk fodbold i form af NFL-turneringen på TV3+ og TV 2 Sport.

Rettighederne inkluderer tv, internet-tjenesten Viaplay og mobile enheder og løber fem år frem til 2017.

"Forlængelsen af NFL-rettighederne er en understregning af vores ambition om, at TV3+ både i dag og fremadrettet vil være stedet, der har de bedste rettigheder indenfor topsport til vores seere. Samtidig er det en fornøjelse, at rettigheden dækker alle platformene tv, internet og mobil, så vores kunder ikke behøver at gå glip af spændende øjeblikke, fordi de ikke er hjemme,” siger TV3's adm. direktør Kim Poder i en pressemeddelelse.

TV3 og TV 2 Sport, der er delvist ejet af MTG, har indgået aftale om sublicensering af kampe til TV 2 Sport, der viser kampe søndag kl. 19.00 og mandage kl. 02.30 i sæsonen. TV3+ vil som hidtil vise kampe kl. 22.00 og 02.00 om søndagen.

- LR

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs