MediaWatch

Ny dokumentar-serie følger Terkelsen og co.

TV 2 følger blandt andre Ulla Terkelsen, Rasmus Tantholdt og Steffen Jensen på deres job som korrespondenter for tv-stationen.

Ulla Terkelsen, Steffen Jensen, Rasmus Tantholdt, Simi Jan og Jesper Steinmetz, der er korrespondenter på TV 2 er også hovedpersonerne i tv-stationens kommende dokumentar, der passende hedder ”Korrespondenterne”. 

I serien fortælles historien bag nyhedshistorien, og man kommer tæt på de personlige oplevelser og overvejelser, skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Seerne kan blandt andet følge Ulla Terkelsen, når hun rapporterer om alt fra egyptisk valg til spektakulære sexsager.

"Vores korrespondenter på TV 2 er i verdensklasse, hvilket den seneste hæder fra EBU (de europæiske public servicestationers organisation, red.) også dokumenterer. Vi giver nu seerne en mulighed for at komme med på arbejde i alle verdens brændpunkter. Det er ofte under vanskelige og farlige forhold, at korrespondenterne skal have deres historier hjem til danskerne, men - som seerne vil opleve - lykkes det som regel på grund af korrespondenternes erfaring og engagement," siger Michael Dyrby, TV 2's nyhedsdirektør i en pressemeddelelse.

Serien har premiere 5. januar kl. 20:50. Se trailer her.

- TBH

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs