MediaWatch

Thanksgiving-NFL griber om sig på TV 2 Sport

TV 2 Sport har fået stigende seertal til amerikansk fodbold i forbindelse med højtiden 'Thanksgiving'.

TV 2 Sports dækning af NFL i forbindelse Thanksgiving torsdag aftes og nat har oplevet en stigning på 225 pct. i antallet af seere i år i forhold til sidste år, oplyser TV 2 Sport.

Stigningen kommer dog fra et relativt lavt niveau, da der er tale om en nichesport i dansk sammenhæng. I alt viste kanalen tre Thanksgiving-kampe live fra kl. 18.25 til kl. 5 fredag morgen.

De to første kampe, der blev fulgt fra studiet af værterne Claus Elming og Jimmy Bøjgaard fra kl. 18.25 til kl. 2 om natten, havde i 2010 et gennemsnit på 27.000 seere, mens snittet i år i samme periode var på 63.000 seere. Fra begyndelsen havde 72.000 tunet ind på den amerikanske fodbold, mens kun 8.000 så med fra start sidste år.

Thanksgiving-begivenheden er tilsyneladende en tradition, som kanalens seere har taget til sig, idet de sendte talrige foto ind til studiet af, hvordan de fejrer den amerikanske højtid, hvoraf cirka 100 er blevet udvalgt og lagt på hjemmesiden.

Også hos annoncørerne var der i år mere opmærksomhed om sportsbegivenheden. En ”ledetrådskonkurrence” med EA spil og Xbox Konsol som præmie tiltrak blandt andet 5.280 sms’er.

- TBH

 

 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs