MediaWatch

DR K får filmprogram

Et år efter at DR2 lukkede sit program om film, lancerer DR K et nyt program med helt ny vært.

Et år efter at filmprogrammet DR2 Premiere blev lukket, er DR klar med en afløser. Denne gang på DR K, skriver Filmmagasinet Ekko.

Den nye filmsatsning, der går i luften til januar og endnu ikke har fået en titel, er ifølge DR et "nørdeprogram". Det får tv-debuttanten Maria Månson (33) som vært.

”Vi har castet mange forskellige og gik efter et nyt ansigt, så seerne kommer til at gå fordomsfrit til programmet. Og Maria har både en stor filmfaglighed og en finurlighed, der gør sig godt på skærmen,” siger det nye programs redaktør, Jesper Skaaning til Filmmagasinet Ekko.

Filmjournalist og vært på radioprogrammet Filmland, Per Juul Carlsen, har været med til at udvikle programmet, som bl.a. vil bestå af anmeldelser og interview.

Maria Månson er cand. mag. i Film- og Medievidenskab og har hun arbejdet som freelancemanuskriptforfatter, hvor hun blandt andet har skrevet tekster til satireprogrammet Flemmings helte og Radio100FM’s Morgenhyrderne, ligesom hun har været med til at udvikle et kommende satireprogram til P3. Det skriver Ekko.

- TBH

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs