MediaWatch

Nikolaj Koppel vært for nyt "talentshow " på DR1

Endnu et talent-udskilningsløb på tv får premiere i efteråret, hvor DR1 byder på programmet 'Maestro' som ny lørdagsunderholdning. I programmet er Nikolaj Koppel vært for en konkurrence, hvor seks kendte danskere fem lørdage i efteråret skal dyste om at blive den bedste dirrigent. Deltagerne har en fælles passion for musik, men er alle ellers uden dirigent-erfaring. Deltagerne vil uge for uge blive stemt hjem af et dommerpanel sammensat af dirrigenter og klassiske musikere.

Endnu et talent-udskilningsløb på tv får premiere i efteråret, hvor DR1 byder på programmet 'Maestro' som ny lørdagsunderholdning.

I programmet er Nikolaj Koppel vært for en konkurrence, hvor seks kendte danskere fem lørdage i efteråret skal dyste om at blive den bedste dirrigent. Deltagerne har en fælles passion for musik, men er alle ellers uden dirigent-erfaring. Deltagerne vil uge for uge blive stemt hjem af et dommerpanel sammensat af dirrigenter og klassiske musikere.

”’Maestro’ er et nytænkende underholdningsprogram i en noget anden genre, end det vi tidligere har set på tv herhjemme. Seerne, publikum og de medvirkende får en enestående chance for at opdage alle de mange skatte, der ligger gemt i den klassiske musik”, siger Jan Lagermand Lundme, underholdningschef på DR, i en pressemeddelelse.

Maestro går i luften første gang d. 10. september på DR1.

- DSM

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs