MediaWatch

DR1 klar med afløser for 'Talent'

Til efteråret skal otte sangtalenter kæmpe om danskernes hjerter og om 250.000 kr. i DR1's nye fredagsshow, 'Skjulte Stjerner'.

Til efteråret skal otte sangtalenter kæmpe om danskernes hjerter og om 250.000 kr. i DR1's nye fredagsshow, 'Skjulte Stjerner'.

Felix Smith bliver vært på 'Skjulte stjerner', der får premiere i det tidlige efterår.

Over otte fredage møder seerne otte ukendte solister eller vokalgrupper. I de første programmer tager otte professionelle sangere ud i Danmark og overrasker de største talenter på deres egen hjemmebane. Målet er at finde de bedste og til sidst udpege ét talent inden for hver sin genre - eksempelvis pop, rock, country, rap og opera.

I de efterfølgende live-programmer får talenterne hjælp af "deres" professionelle sanger, der lærer fra sig uden for scenen, og som optræder med dem som partnere på scenen. Her er det op til seerne at sms-stemme på de bedste præstationer og dermed finde Danmarks største skjulte stjerne.

Nyt koncept fra Blu
DR og produktionsselskabet Blu har udviklet det nye underholdningsprogram. Og forventningerne hos DR's underholdningschef er store:

"Udgangspunktet har været at skabe et underholdningsprogram, hvor man får indblik i mange forskellige musikalske genrer, og som danskerne samtidig har lyst til at bruge deres fredag aften på. Jeg tror på, at 'Skjulte stjerner' er svaret," siger Jan Lagermand Lundme.

 

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs