Guldbrandsen arbejder igen sammen med Fogh

Manden bag den stærkt omdiskuterede dokumentarfilm 'Den hemmelige krig', Christoffer Guldbrandsen, filmer med Anders Fogh Rasmussen.
MediaWatch

Manden bag den stærkt omdiskuterede dokumentarfilm 'Den hemmelige krig', Christoffer Guldbrandsen, filmer med Anders Fogh Rasmussen.

Guldbrandsens nye film skal handle om magtspillet i EU. Han mener nemlig, at EU, efter det irske nej til Lissabon-traktaten, befinder sig i en afgørende krise.

Filmen er stadig i forberedelsesfasen, da Guldbrandsen arbejder på sin film om partiet Ny Alliance.

Over for dagbladet Information afslører han, at statsministeren har været "temmelig" imødekommende over for et samarbejde.

"Jeg har ikke oplevet reservationer fra hans side, og det har han heller ikke grund til at have. Vi har haft en kort snak på café Les Deux Magots i Paris, " siger han.

Den nye film bliver ikke helt så observerende som to af Guldbrandsens tidlige film, 'Fogh bag facaden' og 'Lykketoft finale'.

"Det bliver primært en klassisk dokumentarfilm i den forstand, at det er nogle folk med indsigt og adgang, som videregiver oplysninger. Jean-Claude Juncker (Luxemborgs premiereminister red.) og Fogh er to af de personer, som vi observerer, og de indgår samtidig i interviewsammenhæng," fortæller Guldbrandsen om det foreløbige arbejde med filmen. |NP|

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også