MediaWatch

Generaldirektør ser frem til arbejdsro med ny medieaftale

Generaldirektør Maria Rørbye Rønn er tilfreds med de fleste elementer i medieforliget, der ikke rokker voldsomt til DR-båden de kommende år. Hun er bekymret over udsigten til filmforpligtelsens genkomst og afviser, at aftalen ”styrker” DR.

Foto: Miriam Dalsgaard

Efter at være blevet kastet ud i en spareøvelse, hvor 420 mio. kr. skulle skæres fra budgettet som følge af den seneste medieaftale i 2018, er DR’s generaldirektør tilfreds med den nye medieaftale for 2023-2025 som en smal kreds af venstrefløjspartier indgik i maj, selvom den ikke ændrer meget.

Mens forliget hos TV 2 har vakt kritik, er Maria Rørbye Rønn mestendels glad for aftalen, selvom den på ingen måde løfter DR i nærheden af budgetterne før 2018. Den nye aftale giver nemlig arbejdsro.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs