MediaWatch

Scanbox sikrer eksklusivaftale med nyt dansk produktionsselskab

Det nystartede danske produktionsselskab Writers Room Productions har indgået en aftale med Scanbox om eksklusiv distribution af filmproduktioner. Bag Writers Room Productions står erfarne kræfter, der har flere filmtitler i støbeskeen.

Fra venstre: Torben Thorup Jørgensen (Scanbox), Merete Christensen (Scanbox), Mette Heeno (Writers Room) og Maja Dyekjær (Writers Room) | Foto: Scanbox Ent.

Distributionsselskabet Scanbox Entertainment har givet håndslag på en større eksklusivaftale om udvikling, produktion og distribution af film fra det nystiftede produktionsselskab Writers Room Productions. Det fremgår af en meddelelse.

Konkret betyder aftalen, at Scanbox får ansvaret for markedsføring og distribution af filmproduktioner, som bliver udviklet og produceret af Writers Room.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs