MediaWatch

Scanbox sikrer eksklusivaftale med nyt dansk produktionsselskab

Det nystartede danske produktionsselskab Writers Room Productions har indgået en aftale med Scanbox om eksklusiv distribution af filmproduktioner. Bag Writers Room Productions står erfarne kræfter, der har flere filmtitler i støbeskeen.

Fra venstre: Torben Thorup Jørgensen (Scanbox), Merete Christensen (Scanbox), Mette Heeno (Writers Room) og Maja Dyekjær (Writers Room) | Foto: Scanbox Ent.

Distributionsselskabet Scanbox Entertainment har givet håndslag på en større eksklusivaftale om udvikling, produktion og distribution af film fra det nystiftede produktionsselskab Writers Room Productions. Det fremgår af en meddelelse.

Konkret betyder aftalen, at Scanbox får ansvaret for markedsføring og distribution af filmproduktioner, som bliver udviklet og produceret af Writers Room.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Flertal vil af med spilreklamer

Et flertal af den danske befolkning mener, at spilreklamer bør forbydes. Det viser en meningsmåling, som Jyllands-Posten har fået lavet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs