MediaWatch

TV 2 Fyn ryster ledelsesposen - skifter ud på posten som redaktionschef

Den regionale tv-station knytter ændringer i ledelsesansvaret op på en fremtidssikring af indholdet i tråd med mediets Strategi 2024. Ungdomsredaktør får også ansvar for events.

Foto: Bjarne Bergius Hermansen

TV 2 Fyn har rykket rundt på flere brikker i den redaktionelle ledelse for at holde stationens snude i sporet i forhold til en strategi, der skal pejle TV 2 Fyn mod mere digitalt og innovativt indhold. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Hans Chr. Kromann, der 1. marts tiltrådte som digital redaktør på TV 2 Fyn, er inden for få måneder blevet udpeget som redaktionschef på tv-stationen – en stilling han formelt tiltræder 1. juni. Han får for fremtiden ansvar for den strategiske linje såvel som den daglige drift af den digitale redaktion.

Også 1. juni overtager Sofie Dambæk Rasmussen tøjlerne i den regionale TV 2-stations event-redaktion. Hun har siden 2018 været ungdomsredaktør for TV 2 Fyn og får altså ansvaret for event-området oveni. Posten har stået ubesat, siden Pernille Redder i april fratrådte som event-redaktør.

”Efter to års corona-periode og et veloverstået kommunalvalg i efteråret har vi brugt forårsmånederne på en omfattende justering af hele den redaktionelle organisation og workflow. Det er kommet rigtigt godt i gang fra 1. april. Udnævnelserne af Hans Christian og Sofie er sidste led i dette arbejde. Dermed er TV 2 Fyn organisatorisk klar til en spændende strategiproces efter sommer,” udtaler Esben Seerup, direktør i TV2 Fyn i meddelelsen.

Som følge af ændringerne har Mads Boel, ifølge pressemeddelelsen efter eget ønske, valgt at fratræde sin stilling som redaktionschef. Han har været en del af TV 2 Fyn siden 2013. Hvad, han nu skal, fremgår ikke.

Fra 1. juni vil TV 2’s redaktionelle chefgruppe dermed bestå af Jakob Herskind, Hans Chr. Kromann, Malene Hammershøy Kjerstad og Lasse Hørbye.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs