MediaWatch

TV 2 fjerner gammel programserie om Herlufsholm fra Play

Dokumentarserien ”Herluftsholm for livet” fra 2019 er taget af streamingtjenesten TV 2 Play efter ny og kritisk TV 2-dokumentar om kostskolen.

Foto: Anders Rye Skjoldjensen/Politiken/Ritzau Scanpix

Efter udgivelsen af TV 2-dokumentaren ”Herlufsholms hemmeligheder” i sidste uge med vidnesbyrd fra tidligere elever om mobning og voldelige episoder på kostskolen, er en anden programserie om Herlufsholm, som tegner et mere muntert billede, blevet fjernet fra TV 2’s streamingtjeneste. Det skriver B.T.

Det drejer sig om dokumentarserien ”Herlufsholm for livet” fra 2019, som nu ikke længere er at finde på TV 2 Play. Ifølge programredaktør Lasse Bjerre handler det om at beskytte de medvirkende i det tidligere program.

””Herlufsholm for livet” er ikke tilgængelig på TV 2 Play i øjeblikket, fordi vi ikke har ønsket, at de medvirkende i det gamle program identificeres eller kædes sammen med de nye sager, som vi omtaler i ”Herlufsholms hemmeligheder”. Af samme grund har vi sløret de medvirkende på de gamle optagelser, som vi bruger i det nye program,” udtaler Lasse Bjerre i en skriftlig kommentar til B.T.

Mere fra MediaWatch

Øgede krav til søgemaskiner trådt i kraft

Markedsføringsloven er blevet revideret. ”Ændringerne af markedsføringsreglerne vil blandt andet gøre det lettere for forbrugerne at navigere på de digitale markeder,” siger vicedirektør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs