MediaWatch

Nent griber kampsportsrettigheder i europæiske markeder

Viaplays kampsportportefølje i Norden tæller i forvejen fight nights fra Ultimate Fighting Champion. Nu tilføjer Nent en anden stor liga til kataloget i ti lande.

Foto: Scott Taetsch/AP/Ritzau Scanpix

Nordic Entertainment Group, Nent, har sikret sig rettigheder til at vise kampe fra den amerikansk funderede Professional Fight League (PFL) på streamingtjenesten Viaplay i 10 europæiske markeder.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Mixed martial arts, MMA, er en sport i spirende popularitet båret især af det store selskab Ultimate Fighting Champion, hvis kampe Viaplay har rettigheder til i de nordiske lande. Professional Fighting League kører som den eneste, store tv-transmitterede kampsportsinstitution efter et liga-format med 25 fight nights, et slutspil og finale. PFL er ifølge Nent rangeret som verdens næststørste kampsportsselskab.

Rettighedsaftalen dækker umiddelbart kun 2022-sæsonen af PFL i Norden, Baltikum samt Polen og Holland. Viaplay blev lanceret i sidstnævnte i marts med sportsrettigheder som spydspids.

Mere fra MediaWatch

Chefredaktør på Avisen Danmark: "Det er en blank fyring"

Efter godt fem år som chefredaktør og medinitiativtager til Avisen Danmark, der er en del af Jysk Fynske Medier, er Peter Rasmussen i dag fratrådt og afløst på posten. Selv kalder han det en regulær fyring. Ansv. chefredaktør i Jysk Fynske Medier ønsker ikke at kommentere på baggrunden for afskedigelsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs