MediaWatch

HBO-ejer slår forventninger til omsætning - skuffer på abonnenter

AT&T kom bedre ud af fjerde kvartal målt på omsætning, end analytikerne havde ventet. Væksten var bl.a. drevet af Warnermedia.

Foto: Dado Ruvic/Reuters/Ritzau Scanpix

Det skriver Bloomberg News, der har indsamlet konsensusestimater hos analytikerne.

Omsætningen landede i årets sidste kvartal på 41 mia. dollar, hvor der af analytikerne var ventet 40,47 mia. dollar. Væksten var særligt drevet af divisionerne Communications og Warnermedia, mens den latinamerikanske forretning landede lidt under ventet med en omsætning på 1,1 mia. dollar mod ventet 1,43 mia. dollar.

Samlet løb antallet af abonnenter på kabel-tv og streamingtjenesten HBO Max op i 73,8 mio. brugere. Antallet af amerikanske brugere løb op i 46,8 mio. Det var lavere, end de 47,1 mio. brugere, analytikerne havde udset sig.

Antallet af nye mobilkunder steg med 1,3 mio. mod ventet 1,15 mio. nye kunder.

I 2022 venter AT&T en justeret indtjening per aktie mellem 3,10 og 3,15 dollar mod ventet 3,13 dollar, frie pengestrømme for 23 mia. dollar mod ventet 21,13 mia. dollar samt investeringer for 20 mia. dollar. Her havde analytikerne ventet 19,84 mia. dollar.

Aktien indikeres 1,4 pct. højere i det amerikanske formarked.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs