MediaWatch

TV 2 savner effektiv hjælp fra politiet i stalkingsager

Det er svært at få effektiv hjælp fra politiet i tilfælde, hvor TV 2's værter og medarbejdere udsættes for stalking, siger chef, der melder om stigning i digitale trusler mod ansatte. DR har oprustet mod digital chikane.

Foto: Thomas Borberg/Ritzau Scanpix

TV 2 oplever ikke, der er meget hjælp at hente fra politiet, hvis en af tv-stationens værter eller ansatte udsættes for stalking. Det skriver Politiken fredag.

"Når der er tale om sager, hvor der er fysisk kontakt, agerer de, men hvis der er tale om digitale henvendelser, er det meget svært at komme i dialog med dem. Man bliver registreret, når man laver en anmeldelse, og så sker der oftest ikke mere," siger facility manager Karina Vinzent, der har ansvaret for TV 2’s beredskab til Politiken.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs