Julekalender på TV 2 blev set af færre

Flyvehøjden blev lavere seermæssigt for TV 2's seneste nyproducerede julekalender "Kometernes jul" i forhold til tidligere juleserier. Serien var dog stadig den mest sete blandt decembers julekalendere.
Foto: Henrik Petit/TV 2
Foto: Henrik Petit/TV 2

Mest set blandt de mange tv-julekalendere var TV 2's nyproducerede "Kometernes jul", der i gennemsnit havde 816.000 seere til de 24 afsnit, skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Når julekalenderen løb over skærmen, havde 45 procent af seerne, der så fjersyn, trykket fjernbetjeningen ind på TV 2 ifølge koncernen. Det er "omtrent" på niveau med tidligere.

2021-seertallet er dog lavere end til de seneste, nyproducerede TV 2-julekalendere - senest i 2019 med "Tinka og kongespillet", der dagligt trak omkring 1 mio. live-seere.

Næstmest set var genudsendelsen af "Tidsrejsen" på DR1, som i snit blev set af 687.000 danskere. Her var seerandelen 41 procent.

På tredjepladsen var en gammel klassiker "The Julekalender" med til at løfte nichekanalen TV 2 Charlie med et gennemsnit på 233.000 seere og en andel af seningen på 15 pct. Det er ifølge TV 2 mere end det dobbelte af kanalens generelle seerandel.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også