TV 2 sidder tungt på topliste for voksenfiktion i 2021

To ud af tre pladser på liste over de fiktionsserier, der trak flest seere på flow-tv i 2021, blev sendt på TV 2's kanaler. "Badehotellet" var igen årets mest populære fiktionsserie rettet mod et voksent publikum.
Foto: MIKE KOLLÖFFEL/TV 2
Foto: MIKE KOLLÖFFEL/TV 2

Med et gennemsnit på 1,669 mio. sæt øjne trak ottende sæson af TV 2's "Badehotellet" flere lineære tv-seere end nogen anden fiktionsserie til rettet mod det voksne publikum i 2021.

Det fremgår af en topliste over årets mest sete nyproducerede voksenfiktion fra Kantar Gallup.

Dermed har "Badehotellet" haft mere end dobbelt så mange seere på flow-tv, som listens nummer to, krimiserien "Hvide Sande", der også blev sendt på TV 2. Først på femtepladsen finder man DR-serien "Sneengle", hvis seks afsnit havde 441.000 tv-seere i snit. Over den, på henholdsvist tredje- og fjerdepladsen ligger TV 2 Charlie-serierne "Sommerdahl" og "Sygeplejeskolen". Det til trods for, at TV 2 Charlie (og TV 2 for den sags skyld) kan ses af langt færre husstande end DR1.

I alt sidder TV 2-koncernen på 10 ud af 16 pladser på toplisten, mens DR mønstrer fem og Nents TV 3 rammer en 13. plads med anden sæson af "Den som dræber - Fanget af mørket", som havde 42.000 seere.

Kantar Gallup har ikke medtaget streaming i opgørelsen, men har inkluderet sening via fx catch-up-funktionen på smart-tv og tv-bokse.

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også