MediaWatch

Tillidsmand på TV 2: "Har ikke mødt nogen, der har været udsat for fysisk vold"

Efter tidligere TV 2-redaktør Anders Langballes udmelding om legitimering af både psykisk og fysisk vold på TV 2 afviser tillidsrepræsentant, at han har hørt om sager med fysisk vold.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Lussinger eller anden form for fysisk vold har ikke været en del af hverdagen på TV 2, siger tillidsrepræsentant på TV 2 Lennart Sten til Politiken som reaktion på, at Anders Langballe, forhenværende politisk redaktør på tv-stationen, har gjort udtrykt for, at der har fundet fysisk vold sted på TV 2.

"I de år, jeg har været tillidsrepræsentant, har jeg ikke mødt nogen, der har været udsat for fysisk vold af nogen som helst karakter. Men hvordan chefer fester, det blander tillidsrepræsentanten sig ikke i," siger Lennart Sten, der har været tillidsrepræsentant på TV 2 siden 2003.

Anders Langballe skrev søndag på Twitter, at problemet på TV 2 er bredere end de beretninger om krænkelser og sexisme, som er kommet frem i dokumentaren "Metoo: Sexisme Bag Skærmen" på Discovery+.

"På TV 2 blev både psykisk og fysisk vold legitimeret. Det er en virkelighed, som TV 2 fortsat ikke vil forholde sig til, skrev Anders Langballe bl.a. og uddybede i et nyt tweet, at det eksempelvis kunne være at bruge en lussing som ledelsesredskab, "når laverestående skal bankes på plads i en tilspidset situation."

Efterfølgende har Ekstra Bladet skrevet, at Anders Langballe angiveligt fik en lussing til en julefrokost for TV 2-chefer.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs