MediaWatch

Tidligere politisk redaktør kritiserer TV 2 for håndtering af sygdomsforløb

Anders Langballe beskylder TV 2 for at udvise en "helt utilstedelig kynisme", efter han blev ramt af en blodprop i hjernen. Området har opmærksomhed fra TV 2 som led i igangværende kulturarbejde, lyder det fra nyhedsdirektør.

Anders Langballe, tidligere politisk redaktør hos TV 2, er aktuel med bogen "Forfra". | Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

I bogen "Forfra", der har Anders Langballe, tidligere politisk redaktør på TV 2, som omdrejningspunkt, anklager han sin tidligere arbejdsgiver "en helt utilstedelig kynisme, som signalerede, at man kunne bruge mig, da det gik godt, og jeg stod til rådighed evig og altid, men når jeg havde brug for hjælp, fralagde man sig ansvaret". Det skriver Jyllands-Posten, som bringer et længere interview med Anders Langballe, der stoppede på TV 2, efter han blev ramt af en blodprop i hjernen.

Ifølge Ulla Pors, nyhedsdirektør hos TV 2, har tv-selskabet en anden oplevelse af forløbet, ligesom hun understreger, at TV 2 har lært af det.

"Det er noget, som vi er meget opmærksomme på, og som vi har stort fokus på i TV 2's igangværende kulturarbejde," skriver Ulla Pors i en kommentar til Jyllands-Posten.

Anders Langballe blev ramt af en blodprop i hjernen i efteråret 2018 og stoppede på TV 2 i begyndelsen af 2020. I februar 2020 blev han præsenteret som ny kommunikationschef for Danske Handicaporganisationer – et job, han tidligere på måneden meddelte, at han ville forlade.

Mere fra MediaWatch

TV 2 fortsætter reklamevækst - millionforlig kapper af overskud

Ny tocifret vækst i reklamesalget er med til at sende TV 2's omsætning over 2,5 mia. kr. efter tredje kvartal. Øgede omkostninger og trecifret millionerstatning til Discovery sænker bundlinjen. "Det går godt for TV 2, men udfordringsbilledet er det samme," siger finansdirektør.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs