MediaWatch

Nordisk Film Production opruster kreativt med nyt partnerskab

Håndtrykket mellem det instruktør-ejede produktionsselskab Creative Alliance og Nordisk Film Production skal styrke vækstmuligheder i boomende marked. "Vi ønsker at være lige så stærke på serier, som vi er på film," siger direktør.

Nordisk Film Production er bl.a. kendt for film som"Den Skyldige", men vil også gøre sig mere gældende på tv-fiktion ifølge direktør | Foto: PR/Nordiks Film Production

Produktionsselskabet Creative Alliance rykker efter syv år ind i Nordisk Films hæderkronede hood i Valby og bliver til Nordisk Film - Creative Alliance.

Selskabets ejerkreds, der består af instruktørerne Lone Scherfig og Ole Christian Madsen samt direktør Malene Blenkov, består, men produktioner og setup bliver en del af porteføljen i produktionsarmen Nordisk Film Production.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs