MediaWatch

TV 2 News henter ny vært fra sportsredaktionen

Mangeårig vært og reporter på TV 2 Sport får nyt job, men bliver på TV 2, hvor hun allerede er begyndt som nyhedsvært på søsterkanalen News.

Foto: Foto: TV 2 DANMARK ©

Efter 14,5 år på TV 2 Sport bliver Camilla Nørgaard fast nyhedsvært på TV 2 News. Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Camilla Nørgaard har tidligere vikarieret som vært på nyhedskanalen og har allerede sat sig til rette i værtsstolen, som hun formelt indtager 1. oktober. Skiftet sker ifølge meddelelsen som led i en værtsrokade, som fandt sted i august og september på TV 2 Nyhederne, TV 2 News og TV 2 Sport.

"Camilla er en stensikker vært, som med stor ro og autoritet kan formidle både det hurtige og det dybe. Hun er ganske enkelt en fremragende nyhedsvært, og hun kommer til at passe perfekt ind på det stærke hold af News-værter," siger chefredaktør på News Ask Rostrup.

Camilla Nørgaard kom til TV 2 i februar 2007, og nu er det blevet tid til et skifte, udtaler hun:

"Jeg har haft nogle fantastiske år på TV 2 Sport med nogle fantastiske mennesker, som jeg kommer til at savne. Men nogle gange skal man træffe store og svære beslutninger, og det her er én af dem. Efter mere end 14 år på sporten har jeg lyst til at prøve andre udfordringer, og der er ikke noget andet sted end TV 2 News, jeg hellere vil gøre det," siger Camilla Nørgaard i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs