MediaWatch

Jes Dorph er aktuel med ny samtalepodcast

Den tidligere tv- og nyhedsvært Jes Dorph-Petersen vil i samarbejde med Bauer Media ugentligt udsende et nyt afsnit af sin samtalepodcast, som vil omhandle alt på nær Metoo.

Foto: Marie Ravn/KULTUR

Jes Dorph-Petersen har søgt mod podcastmediet for at tage et skridt i en ny retning, efter han i januar blev fyret som vært på TV 2 efter tv-stationens interne advokatundersøgelse af seksuelle krænkelser.

Det skriver flere medier - bl.a. Ekstra Bladet.

Det nye projekt bærer titlen "Dorph" og er ifølge avisen lanceret i et samarbejde mellem Bauer Media og Jes Dorph-Petersens eget selskab, Tankegods.

Podcasten er gratis og kan tilgås på Bauers platform Radioplay og Spotify. På podcastens Spotify-side fremgår det, at konceptet bliver en fri og uformel samtale med kendte og ukendte danskere, som Jes Dorph-Petersen har mødt i sine 30 år på dansk tv.

"Vi taler lige fra hjertet - og jeg er ikke længere bare den alvorlige journalist, der stiller de kloge, kedelige og korrekte spørgsmål. Jeg vil også åbne op for mine egne svagheder, styrker og meninger," siger Jes Dorph-Petersen i Spotify-beskrivelsen.

I marts aflyste foredragsbureauet Athenas en række planlagte foredrag, hvor Jes Dorph-Petersen ville fortælle om sine oplevelser med Metoo-sagerne imod ham. Han understreger over for Ekstra Bladet, at podcasten ikke vil omhandle Metoo.

I første afsnit er gæsten musikproducer Lars Pedersen, også kendt som Chief 1. Podcasten vil udkomme hver torsdag, fremgår det på Spotify.

Mere fra MediaWatch

Franske medier lander indholdsaftale med Facebook

En forhandlingsalliance, der bl.a. repræsenterer Le Monde og Le Figaro, har netop indgået en aftale med Facebook om visning af journalistisk indhold. Aftalen er et bevis på, hvad der kan opnås gennem løsningsorienteret dialog, siger det sociale medieselskab.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs