MediaWatch

HBO Max-chef: Vi vil være aggressive på prisen

Prisen på HBO Max, der til oktober afløser HBO Nordic, vil være konkurrencedygtig, siger chef for HBO i Europa.

Christina Sulebakk kom til HBO Nordic i 2012 og har siden 2020 været chef for HBO i Europa. I 2021 tog hun yderligere et skridt op ad karrierestigen som chef for HBO Max i Europa, Mellemøsten og Afrika | Foto: PR/HBO Europe/WarnerMedia

Warner Media har tidligere i dag annonceret udrulningen af streamingtjenesten og -platformen HBO Max i Norden, der 26. oktober vil erstatte HBO Nordic.

Hvad det betyder for prisen, der i dag ligger på 99 kr. om måneden for HBO Nordic, har Warner Media til gode at melde ud, men ifølge Christina Sulebakk, der er chef for HBO Max i Europa, Mellemøsten og Afrika, så vil den blive konkurrencedygtig, skriver Kampanje.

"Vi vil være aggressive på vores pris i markedet, men siger ikke mere i dag. Det bliver konkurrencedygtigt," siger hun og uddyber:

"Jeg synes ikke, at vores prispunkt i dag er dyrt i forhold til kvalitet, og hvad du får. Men vi vil nå så mange forbrugere som muligt og tror på, at en konkurrencedygtig pris får flere forbrugere til at prøve produktet."

HBO Nordic ligger med abonnementet på 99 kr. om måneden i den højere ende af prisskalaen blandt streamingtjenesterne på det danske marked.

Da Paramount+ i foråret blev lanceret var det til en på 59 kr. om måneden, der lå under Disney+, Netflix og Discovery+ , som alle koster 79 kr. om måneden. 

Dyrere er Viaplay, der starter ved 119 kr. månedligt, mens TV 2 Play med reklamer starter ved 49 kr. og uden 79 kr. på linje med Netflix.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs