MediaWatch

Nuuday tilføjer otte gratis kanaler til fritvalgsabonnenment

Youtv-abonnenter, der kan sammensætte deres egne tv- og streamingpakker får fremover adgang til otte gratis kanaler fra danske nabolande.

Foto: PR/Nuuday

Nuuday udvider porteføljen hos Youtv, et af teleselskabets tv- og streamingabonnement, med otte gratis kanaler fra Sverige, Norge og Tyskland.

Det skriver Nuuday i en pressemeddelelse.

Frit tilgængelig er nu SVT1, SVT2, TV4, NRK1, ZDF, ARD, RTL og NDR.

Youtv slår sig op på at tilbyde en mere fleksibel tjeneste til kunderne, som skal matche streamingtjenesternes lave priser og strømlinede til- og afmelding uden gebyrer. Kunder køber sig til point, som de kan bruge på tv-kanaler og streamingtjenester og på den måde selv sammensætte deres abonnement.

Tjenesten er TDC-ejede Nuudays modtræk til kundetabet på traditionelle tv-pakker, der i andet kvartal lød på 7000. Siden andet kvartal 2019 har 208.000 kunder kappet kablet til TDC.

Foruden de otte gratis kanaler er seks kanaler blevet tilføjet til betalingskataloget på Youtv, som nu tæller over 50 kanaler og 10 streamingtjenester, som altså kan tilkøbes for point.

Mere fra MediaWatch

Franske medier lander indholdsaftale med Facebook

En forhandlingsalliance, der bl.a. repræsenterer Le Monde og Le Figaro, har netop indgået en aftale med Facebook om visning af journalistisk indhold. Aftalen er et bevis på, hvad der kan opnås gennem løsningsorienteret dialog, siger det sociale medieselskab.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs