MediaWatch

DR og TV 2: Produktionsboom er med til at presse arbejdsmiljøet i branchen

Copenhagen TV Festival: Store producerende enheder som TV 2 og DR kan ikke undsige sig et medansvar for de arbejdsforhold, der har fået flere hundrede tv- og filmfolk til at underskrive protestbrev til producenter. Fiktionschefer peger dog også på strukturelle udfordringer som manglende ledelseskapacitet i Danmark.

Dramachef i DR, Christian Rank, anerkender et medansvar for arbejdsmiljøet i film- og tv-branchen, der sidste uge fik flere end 600 personer til at underskrive et protestbrev. | Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR

Ansvaret for hårde arbejdsforhold i tv- og filmbranchen kan ikke hænges op på enkelte aktører i produktionslaget, men bør ses i en bredere, strukturel sammenhæng.

Sådan lød svaret fra DR og TV 2's fiktionschefer, Christian Rank og Katrine Vogelsang, da de blev spurgt ind til protestbrevet, som flere end 600 personer fra tv- og filmbranchen indtil videre har underskrevet, som bl.a. filmmagasinet Ekko har beskrevet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs