MediaWatch

TV 2 lægger underholdningsformat ned efter første sæson

Underholdningsformatet "Den vildeste danser", der blev produceret af Blu, vender ikke tilbage på TV 2, der dropper programmet efter én sæson.

Foto: TV 2/PR

Efter en enkelt sæson er det slut med underholdningsformatet "Den vildeste danser" på TV 2, skriver Ekstra Bladet.

Programmet, der havde premiere sidste år, bliver ikke forlænget, men afløst af en nyt format ifølge underholdningsredaktør på TV 2, Thomas Strøbech.

"Vi sender ikke en ny sæson af 'Den vildeste danser' i år, da vi gør plads til en ny stor satsning - et nyt underholdningsprogram, som vi ikke før har set herhjemme. Det glæder jeg mig til at kunne fortælle meget mere om," skriver Thomas Strøbech, i et svar til Ekstra Bladet.

"Den vildeste danser" blev produceret af Blu, der er ejet af den internationale produktionsgruppe Freemantle og var en dansk versionering af det internationale format "The Greatest Dancer", der er udviklet af X Factor-opfinderen Simon Cowell.

Seermæssigt nåede programmet 514.000 seere, da finalen blev afgjort.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs