MediaWatch

Nent lægger efterårssæson af Paradise Hotel i graven i Sverige

Efter anklager om overgreb i forårssæsonen, tager Nordic Entertainment Group nu også efterårets sæson af programmet for at komme med ny udgave af realityformatet næste år.

Foto: PR/Nent

Paradise Hotel står over for en makeover i Sverige, efter realityformatet i foråret blev indstillet på grund af beskyldninger om seksuelle overgreb under optagelserne. Samtidig bliver en allerede optaget efterårssæson lagt på hylden.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Nordic Entertainment Group (Nent).

"I det nye Paradise er hovedfokus på at afspejle unges virkelighed og hverdag. Målet er at vise et mere moderne og opdateret format med fokus på ligestilling og mangfoldighed. Der vil være store ændringer omkring dele af de klassiske elementer, noget vi ser frem til at præsentere næste år," skriver Nent.

"Det nye Paradise lanceres i 2022. Indtil da udsendes der ikke flere sæsoner i Sverige. Det betyder, at efterårssæsonen 2021 ikke vises."

Beslutningen kommer, efter Nent i maj indstillede visningen af forårets Paradise-sæson i Sverige, da der kom anklager frem mod en mandlig deltager om overgreb under optagelserne. Deltageren blev politianmeldt.

På det tidspunkt var efterårets sæson også optaget, men nu er det altså besluttet at lægge den i graven.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs