MediaWatch

Ny pressechef til Dan Jørgensens ministerie

Tidligere chef i Kulturministeriets kommunikationsenhed er begyndt i en stilling som pressechef i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet, hvor Dan Jørgensen (S) er minister.

Foto: Jacob Ehrbahn/Ritzau Scanpix

Michael Dahl Nielsen er ansat som ny pressechef i Klima,- Energi,- og Forsyningsministeriet under Dan Jørgensen (S). Det skriver Altinget med henvisning til et opslag på Linkedin.

Tidligere på året meldte han ud via samme medie, at han havde sagt op som chef i enheden Politik og Kommunikation i Kulturminsteriet efter et stort arbejdspres under coronakrisen.

Han overtager posten i Dan Jørgensens ministerie efter Casper Dall, som er ansat som politisk redaktør på Avisen Danmark.

Han tog jobbet i Kulturministeriet i efteråret 2019, da Joy Mogensen (S) satte sig i stolen som minister. Han havde forinden arbejdet som presse- og kommunikationschef i Roskilde Kommune, hvor Joy Mogensen var borgmester, indtil Mette Frederiksen (S) udpegede hende som minister i sin nye regering.

Før det var han pressesekretær i Miljø- og Fødevareministeriet, da Dan Jørgensen var fødevarminister under Helle Thorning (S).

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs