MediaWatch

Flow-tv dykkede 9 minutter i andet kvartal

Efter sidste års opbremsning dalede brugen af flow-tv igen i seneste kvartal. Det viser, at udviklingen er på vej tilbage til mere normalt spor efter store corona-skvulp, mener medieforsker.

Trods seerinteressen for EM i fodbold faldt det gennemsnitlige flow-tv forbrug i andet kvartal med 9 minutter dagligt | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Der bliver igen set mindre flow-tv i de danske stuer, efter et 2020, hvor det klassiske tv-forbrug fik noget af et comeback.

I andet kvartal i år blev der ifølge tal fra Kantar Gallup set 116 min. flow-tv dagligt i snit - et fald på 9 min. i forhold til andet kvartal 2020, hvor tallet var 125 min. I den kommercielle målgruppe fra 19-50 år var udviklingen hårdere med et fald på 11 min. fra 74 min. til 63 min. - altså lige knap en time trods store sportsbegivenheder som EM i juni.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

B.T. fyrer 11 medarbejdere

Som led i B.T.’s nedlægning af storbyredaktionerne og printavisen blev 14 redaktionelle medarbejdere varslet en afskedigelse. Tre af dem er nu omplaceret, fortæller ansv. chefredaktør Pernille Holbøll.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs