MediaWatch

Netflix-producent: "Der er ikke nogen shortcuts til en stor krukke guld"

Efter 20 år i branchen og flere Netflix-produktioner i bagagen gik Christian Potalivo og Jannik Tai Mosholt sidste forår i luften med deres eget produktionsselskab. Nye spillere er med til at kvalitetssikre branchen i et eksploderende marked, mener Potalivo, som advarer mod at tage et sultent publikum for givet.

Foto: Sofie Barfoed

De seneste år er nye film- og tv-producenter med jævne mellemrum piblet frem i takt med, at nye streamingspillere og et tilsyneladende umætteligt globalt publikum har skudt efterspørgslen på indhold i vejret.

Producer Christian Potalivo og screenwriter Jannik Tai Mosholt er nogle af dem, der har redet med på streamingbølgen sammen med Miso Film med produktioner som fiktionsserien "The Rain" i tre sæsoner og "Nisser", som også kommer på Netflix.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs