MediaWatch

Regionale filmfonde vil også kunne støtte tv-serier

Den udvidede pulje til at støtte regionale produktioner er øremærket film- og dokumentarproduktioner. Nu vil direktørerne for Den Vestdanske Filmpulje og Filmfyn have udvidet støttemulighederne til også at inkludere tv-serier.

Foto: Thomas Borberg/Ritzau Scanpix

Med det seneste filmforlig fik Den Vestdanske Filmpulje og Filmfyn begge tildelt 23,7 mio. kr. til at styrke investeringen i regionale film- og dokumentarproduktioner.

Det har haft gavnet det regionale produktionsmiljø, lyder det nu fra direktørerne for de to filmpuljer, hhv. Steen Risom og Klaus Hansen. Men de udvidede støttepuljer omfatter ikke regionalt producerede tv-serier, og det bør der gøres noget ved.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs