MediaWatch

Top 20: Fiktion, livsstil, aktualitet og U21 tegnede tv-billedet

To af DR's velprøvede journalistiske magasinprogrammer var de mest sete på kanalen i sidste uge, hvor TV 2-krimi fra Vestkysten igen lagde sig i spidsen.

Sagen om den hviderussiske journalist og aktivist Roman Protasevitj, der blev anholdt efter hans fly blev tvunget ned på jorden, blev det mest sete program live på DR1 i sidste uge, da Horisont satte fokus på historien | Foto: DR/GRPR

Mandag blev den største tv-dag for live-seerne i sidste uge, hvor TV 2's sommerkrimi "Hvide Sande" holdt topplaceringen, som serien har siddet trygt på i de seneste uger. Det viser Kantar Gallups ugentlige opgørelse af dansk tv-sening. Seertallet for "Hvide Sande" blev 561.000 - men det inkluderer ikke seertallet for snigpremieren på TV 2 Play eller den streaming, der følger i dagene efter udsendelse på flow-tv.

TV 2 tog også anden og tredjeplaceringen med underholdningsformatet "Jo Færre jo bedre" og livsstilsprogrammet "3xBeliggenhed", der også sendes i primetime kl. 20 henholdvist søndag og onsdag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Journalisthøjskolens rektor stopper

Trine Nielsen vil have mere tid til andre bestyrelsesopgaver, herunder sin nye formandspost for Det Danske Filminstitut, og træder derfor tilbage som rektor for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Prorektor konstitueres på posten, og jagt på ny rektor indledes efter nytår.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs