MediaWatch

Top 20: Fiktion, livsstil, aktualitet og U21 tegnede tv-billedet

To af DR's velprøvede journalistiske magasinprogrammer var de mest sete på kanalen i sidste uge, hvor TV 2-krimi fra Vestkysten igen lagde sig i spidsen.

Sagen om den hviderussiske journalist og aktivist Roman Protasevitj, der blev anholdt efter hans fly blev tvunget ned på jorden, blev det mest sete program live på DR1 i sidste uge, da Horisont satte fokus på historien | Foto: DR/GRPR

Mandag blev den største tv-dag for live-seerne i sidste uge, hvor TV 2's sommerkrimi "Hvide Sande" holdt topplaceringen, som serien har siddet trygt på i de seneste uger. Det viser Kantar Gallups ugentlige opgørelse af dansk tv-sening. Seertallet for "Hvide Sande" blev 561.000 - men det inkluderer ikke seertallet for snigpremieren på TV 2 Play eller den streaming, der følger i dagene efter udsendelse på flow-tv.

TV 2 tog også anden og tredjeplaceringen med underholdningsformatet "Jo Færre jo bedre" og livsstilsprogrammet "3xBeliggenhed", der også sendes i primetime kl. 20 henholdvist søndag og onsdag.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs