MediaWatch

Top 20: Fiktion, livsstil, aktualitet og U21 tegnede tv-billedet

To af DR's velprøvede journalistiske magasinprogrammer var de mest sete på kanalen i sidste uge, hvor TV 2-krimi fra Vestkysten igen lagde sig i spidsen.

Sagen om den hviderussiske journalist og aktivist Roman Protasevitj, der blev anholdt efter hans fly blev tvunget ned på jorden, blev det mest sete program live på DR1 i sidste uge, da Horisont satte fokus på historien | Foto: DR/GRPR

Mandag blev den største tv-dag for live-seerne i sidste uge, hvor TV 2's sommerkrimi "Hvide Sande" holdt topplaceringen, som serien har siddet trygt på i de seneste uger. Det viser Kantar Gallups ugentlige opgørelse af dansk tv-sening. Seertallet for "Hvide Sande" blev 561.000 - men det inkluderer ikke seertallet for snigpremieren på TV 2 Play eller den streaming, der følger i dagene efter udsendelse på flow-tv.

TV 2 tog også anden og tredjeplaceringen med underholdningsformatet "Jo Færre jo bedre" og livsstilsprogrammet "3xBeliggenhed", der også sendes i primetime kl. 20 henholdvist søndag og onsdag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 fortsætter reklamevækst - millionforlig kapper af overskud

Ny tocifret vækst i reklamesalget er med til at sende TV 2's omsætning over 2,5 mia. kr. efter tredje kvartal. Øgede omkostninger og trecifret millionerstatning til Discovery sænker bundlinjen. "Det går godt for TV 2, men udfordringsbilledet er det samme," siger finansdirektør.

Stifter af Radio24syv om Loud-skifte: Kritikken er forståelig

Private aktørers kritik af Berlingske Medias mulige overtagelse af Radio Loud er forståelig, mener Lisbeth Knudsen, der som tidligere topchef i mediehuset var med til at skabe Radio24syv og monopolbruddet på taleradio. Radiodirektør mener, det vil skævvride konkurrencen, men det vil Radio- og tv-nævnet næppe skele til i sin afgørelse, mener professor.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs