MediaWatch

Apple Tree Productions vristede sig fri af underskud efter Netflix-debut

Efter to opstartsår med underskud balancerede udgifter og indtægter for første gang i Apple Tree Productions i 2020. Forventningerne til 2021 er afdæmpede efter Netflix-afvisning, men høje på den længere bane: "Vi har et stærkt line-up af nye projekter," siger direktør.

Tv-serien Equinox bliver sendt på Netflix. | Foto: Tine Harden

Apple Tree Productions, der i 2020 var aktuel med Netflix-serien "Equinox", kom ud af året med et marginalt overskud på 52.000 kr. - et resultat, som ledelsen kalder "meget tilfredsstillende" - omstændighederne taget i betragtning.

Coronakrisen betød, at produktionen af "Equinox" blev sat på pause i tre måneder og dermed afleveret til Netflix senere end aftalt. Det fik sidste år driftsdirektør og medstifter i Apple Tree Productions Lars Hermann til at slukke for den oprindelige ambition om et overskud på en mio. kr. i 2020 og i stedet regne med et nyt underskud.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Journalisthøjskolens rektor stopper

Trine Nielsen vil have mere tid til andre bestyrelsesopgaver, herunder sin nye formandspost for Det Danske Filminstitut, og træder derfor tilbage som rektor for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Prorektor konstitueres på posten, og jagt på ny rektor indledes efter nytår.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs